Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
SUV & 4WD
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
  Bilmærke
Porsche (4)
Opel (3)
BMW (2)
Ford (2)
Jaguar (2)
Jeep (2)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Sport
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (17)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Vedligehold (0)
Premiere: Den nye Seat Ateca er designet til at tage kampen op med Nissan Qashqai. Den første test afslører en ganske fremragende SUV, så nu venter vi bare på priserne.
Bilverdenens hurtigst voksende biltype er SUV’en – med nye små SUV’er, nye overklasse-SUV’er og senest en ny mellemstor SUV med et egentligt sportsvogns-hjerte. Maserati Levante er klar – det skal gå ud over Porsche Macan og Jaguar F-Pace.
Det er få biler, der kan tillade sig at være så politisk ukorrekte, som dengang en Hummer var hot. Denne Jeep er en af dem.
Jaguars første SUV, F-PACE, ligner et hit med lækkert design og avanceret teknik. Men den bliver dyr.
Nissan Juke? Er det ikke den der SUV, der er lillesøster til Qashqai? Jo, men det ændrer dog ikke på, at denne håndbyggede Juke med det lille ekstrabogstav R har 600 hestekræfter.
Premiere: Ny Mazda CX-3 overbeviser i første forsøg med cool design, masser af udstyr og sportslige køregenskaber. Desværre lades den lidt i stikken af motorerne.
Land Rover Discovery Sport er en vellykket afløser til Freelander.
Øjeblikkets bilmode er crossover-biler, men biltypen er overhovedet ikke ny. Faktisk var det Toyota der med modellen RAV4 begyndte det hele for 20 år siden.
Premiere: Ny sportslig bil i firmaklassen skal fra 2015 konkurrere med Audi A4, BMW 3-serie og Mercedes C-klasse. I 2016 ser vi en suv-version, der også skal tage markedsandele fra sydtyskerne.
Premiere: Den nye skovmands-Porsche er i fuldendt balance på asfalt og tygger sig gennem det meste offroad. Men interiøret skuffer med gamle løsninger og et inferno af knapper.
Viser 1-10 af 33 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...