Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan
Stationcar
  Bilmærke
VW (7)
Peugeot (6)
Mercedes (5)
Audi (4)
Opel (4)
Subaru (4)
Volvo (4)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (8)
Miljø (10)
Sparetips (0)
Sport (7)
Volvo S90 er luksus på den moderne måde. Bilen lander i Danmark efter sommer.
Premiere: Den i forvejen vellykkede VW Passat får et elektrisk boost i form af den efterhånden velkendte hybriddrivlinje fra Golf GTE. Bør man vælge den over en dieselmodel?
Sedan-model med projektnavnet Ægea – den første i den nye Fiat-familie i Golf-klasse størrelse.
Ny teknik er den nye Passats trumfkort: Nye CO2-venlige motorer, nye kører-assistenter og ny digital kabine. Med den nye Passat, den ottende i rækken, spiller Volkswagen op både overfor ”de brede” som Opel Insignia og ”de dyre” som Mercedes C-Klassen.
Langt mere elektronik, det bredeste udvalg af motorer og flottere design skal bringe Passat derhen, hvor den var engang: som kongen af firmabiler.
Hvad har Volvo, som de andre ikke har? Altså lige bortset fra de svenske aner. Vi krydser Danmark i tre modeller for at finde svaret på, hvad det præcist er, der gør en Volvo til noget særligt. Om noget overhovedet.
Mercedes eller Audi? Eller måske en Golf med det hele? Den nye downsizing-klasse skaber helt nye muligheder for en forfriskende firmabil. Her sammenligner vi fire af de mest oplagte bud.
Dieselmotorerne i den opdaterede BMW 5 kan dårligt høres – og gearskifte kan ikke engang mærkes. Der er skruet op for komfort og ingeniørkunst i den nyeste version af tyskernes model i direktørklassen.
333 hk og firehjulstræk - men imponerende er forbrug og CO2-udslip trods 333 hk.
Audi A4 er blevet fornyet. Komfort og kvalitet er i høj klasse - men hvad med dynamikken?
Viser 1-10 af 37 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...