Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
BMW (96)
Mercedes (85)
Audi (78)
VW (73)
Porsche (67)
Ford (51)
Opel (45)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (356)
Miljø (47)
Sparetips (0)
Sport (542)
Ikonisk bil: Historien om Porsche 911, som er en af verdens mest ikoniske sportsvogne, begynder ved et motorløb i Det Tredje Rige.
La Ferrari smider toppen og er klar som åndeløst smuk spider med stof- eller fast tag.
Ikonisk bil: Ford Mustang er en legende lavet af jern, men også historien om en bilboss, der for alt i verden ville være kendt som manden bag Mustangen.
Den nye Citroën C3, der kommer til Danmark i 2017, får crossover-look.
Audi har skruet en gedigen crossover sammen. Det er et stærkt design kombineret med den luksus, som vi kender fra de dyrere minier. Q2 er på vej til Danmark – her er de første indtryk.
Test: Mercedes C-klasse er først og fremmest en smuk coupé med klassiske proportioner, men også en velkørende og komfortabel rejsevogn.
Fiesta og Focus lanceres som ST-Line-modeller med trim og opsætning, som er inspireret af Ford Performance.
Rolls-Royce Vision Next 100 er en rullende elektrisk drevet kæmpe sedan for to personer, hvor de noble ombordværende kan ankomme stående og med stil.
Premiere: Den nye Seat Ateca er designet til at tage kampen op med Nissan Qashqai. Den første test afslører en ganske fremragende SUV, så nu venter vi bare på priserne.
Premiere: Vi har kørt den nye BMW M2 på en svensk racerbane og har knap fået tørret det svedne grin af endnu. I forhold til sine storebrødre er den nærmest billig.
Vi anbefaler
Loading...