Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil (28)
Sedan (2)
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
  Bilmærke
Tesla
Ford (4)
BMW (3)
Mercedes (3)
Renault (3)
Smart (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus (11)
Miljø (23)
Sparetips (0)
Sport (24)
Premiere: Rapport fra et bizart pressemøde hos Tesla, som til gengæld bød på en fin oplevelse af selve bilen.
Nu er den endelige Tesla X klar. Den har mulighed for anhængertræk, værn mod biologiske våben og en rækkevidde på op mod 470 km.
Elbilsproducenten er klar med et system kaldet Autopilot, som gør bilen delvist selvkørende. Vi tester det og er ganske imponerede.
De selvkørende biler kommer. I en Tesla S med Autopilot kan du køre uden at røre rattet, og det er tilladt ifølge loven.
Den nye Tesla X suv åbner og lukker selv de bagerste falkevingedøre, når du kommer.
Teknologi: Tesla, Volvo og Ford er klar med sikkerhedsudstyr, som gør bilen delvist selvkørende. Den udvikling munder ud i helt autonome biler.
Næstefter topfart er ingen fartdisciplin så vigtig som acceleration – fra 0 til 100 km/t. Klart nok er supersportsvogne de hurtigste, men nogle familiebiler kommer altså også af sted med et skrald og to sorte 11-taller på asfalten. Vi har samlet de 10 hurtigste af de hurtige. Med noget af en ...
Det er et stykke ude i fremtiden – men alligevel: Allerede nu findes den selvkørende bil faktisk, og vi har prøvet den. Men lad os sige det med det samme: En selvkørende Tesla S kører ikke så blødt og lækkert som en fører af kød og blod.
Reportage: Nu kan du oplade en elbil undervejs hele vejen ned gennem Europa. Vi ser, om en Tesla S P85D kan stå distancen på en tur fra Aarhus til Hamborg – og retur.
Premiere: Den nye Tesla P85D med firehjulstræk og en vanvittig acceleration fra 0-100 km/t. på 3,4 sekunder matcher en Ferrari 458 Italia og sætter nye standarder for elbiler.
Viser 1-10 af 39 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...