Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Elbil  (3)
  Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Campingvogn (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Minibil (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Specialbiler (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
BMW
Audi (15)
Mercedes (15)
VW (13)
Volvo (9)
Opel (6)
Toyota (5)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (40)
Miljø (10)
Sparetips (0)
Sport (42)
Vedligehold (0)
Premiere: Vi har kørt den nye BMW M2 på en svensk racerbane og har knap fået tørret det svedne grin af endnu. I forhold til sine storebrødre er den nærmest billig.
Test: Forhjulstræk, mpv-form og plads til syv personer i BMW’s nye 2-serie, Gran Tourer. Vi tester, om der også er BMW-dna i den nye familiebil.
Afstanden mellem premium-tyskerne Audi, Mercedes og BMW bliver mindre og mindre, konstaterer vi efter 800 km i den seneste BMW 3’er, her som stationcar med navnet Touring 330d og et muskelbundt af en dieselmotor.
Teknologi: Vi tester fremtidens instrumentbord i BMW, Mercedes og VW-modeller, hvor du med finger- eller håndbevægelser kan styre instrumenterne.
BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
Lige siden rygtet om forhjulstræk løb for første gang, har diskussionen bølget højt: Kan en BMW, altså en ”rigtig” BMW, have forhjulstræk. Svaret kender vi nu – og det er ja, og i den grad ja.
Test: Skarp i designet, skarpe køreegenskaber og lækker motor i BMW’s nye 2-serie Cabriolet, som vi kører med 245 hk stærk benzinmotor.
Test: Den nye BMW X6 er blevet lidt mindre monumental, men er fortsat en ordentlig bamse i trafikken.
Premiere: BMW er nu klar med Gran Tourer, der er en overbygning til 2-serien, altså med forhjulstræk og nu plads til syv. Det er nok MPV-klassens mest velkørende bil.
Test: Vi prøver den nye BMW 2-serie Active Tourer og faceliftet Mercedes B-klasse. Begge er de høje, praktiske og rummelige. Desværre er de også ret kostbare.
Viser 1-10 af 102 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...