Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Cabriolet
  Bilmærke
BMW (9)
Audi (8)
Mercedes (6)
Peugeot (6)
Bentley (4)
Opel (4)
Porsche (4)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (27)
Miljø (1)
Sparetips (0)
Sport (33)
Vedligehold (0)
Af alle var det Enzo Ferrari, der mente, at 60’ernes Jaguar E-Type var den smukkeste sportsvogn nogensinde. Omtrent 50 år senere har englænderne haft held til at skabe en nutidens E-Type, nu med navnet F-Type. Nyeste F, hurtigste F, dyreste F kører vi her. Det hele starter i hjertet af New York, på ...
Premiere: Den legendariske Mazda MX-5 er elsket verden over for sit enkle koncept. Den nye generation er tro mod originalen, men alligevel bedre på de fleste punkter.
Test: Skarp i designet, skarpe køreegenskaber og lækker motor i BMW’s nye 2-serie Cabriolet, som vi kører med 245 hk stærk benzinmotor.
Brugttest: Den lille Tesla Roadster er en raket på hjul, og den er tilgængelig som brugt. Indtil videre er der ikke meldt om de store tekniske problemer med den lynhurtige elbil, men den passer ikke til Teslas superladere.
Den nye Audi A3 Cabriolet er en letkørt multikunstner og kønnere end forgængeren.
Test: Peugeot 108 Top og Kia Picanto Sunshine byder på mikro-cabriolet-fornemmelse i 100.000 kronersklassen. Kia Picanto er billigst, men også bedst.
Cabrioleten Opel Cascada finder formen med den 1,6 liters benzinmotor på 200 hk.
BMW’s klassiske 3-serie Cabriolet er blevet til 4-serie Cabriolet og fortsat helstøbt.
Test: Velvoksen Mercedes E-klasse Cabriolet med plads til fire og overlegen komfort. Den er som skabt til en tur op ad croisetten i Cannes.
Det er tid til at køre åben bil. Vi samler tre nye med højt til himlen, nye cabrioleter til en halv, en hel og to millioner kroner fra henholdsvis Audi, BMW og Porsche. Vi kører ud for at lede efter svaret på spørgsmålet, hvorfor det er så fascinerende at køre med taget nede.
Viser 1-10 af 51 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...