Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Coupé & sport
  Bilmærke
Mercedes (25)
BMW (18)
Porsche (17)
Audi (14)
VW (10)
Ferrari (5)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (78)
Miljø (6)
Sparetips (0)
Sport (128)
Vedligehold (0)
Test: Mercedes C-klasse er først og fremmest en smuk coupé med klassiske proportioner, men også en velkørende og komfortabel rejsevogn.
Premiere: Vi har kørt den nye BMW M2 på en svensk racerbane og har knap fået tørret det svedne grin af endnu. I forhold til sine storebrødre er den nærmest billig.
Der er langt mellem biler, der scorer alle seks stjerner. Her er en af de sjældne: Den nye Porsche 718 Boxster.
Premiere: Den legendariske Mazda MX-5 er elsket verden over for sit enkle koncept. Den nye generation er tro mod originalen, men alligevel bedre på de fleste punkter.
Brugttest: Porsche Cayenne Turbo, årg. 2003-2010 fås billigt, men spørgsmålet er, om du har råd til at holde den kørende.
Test: Den nye Mercedes C63 AMG S har en af verdens bedste V8-motorer, overlegne køreegenskaber og et legendarisk navn.
Ferrari melder sig ind i tidsalderen, hvor det nye sort er lavt forbrug. Derfor har nyeste stejlende hingst en downsizet motor med turbo – på tværs af selve filosofien, indvender nogle. Men når den nye har 20 pct. mere effekt og udsender 20 pct. mindre CO2, er alting godt, konkluderer vi efter den ...
BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
Premiere: Ny Mercedes GLE fås i vidt forskellige varianter, som alle forekommer vellykkede. Den almindelige GLE er et facelift af den hidtidige M-klasse, mens GLE Coupe kan ses som en konkurrent til BMW X6.
En ærkeamerikansk muskelbil tilsat en knivspids europæisk raffinement. Det er hovedessensen af den nye Ford Mustang, der i sjette generation lefler for de europæiske kunder med sit attraktive design, sin bedre kabinekvalitet og upolerede badass-attitude.
Viser 1-10 af 140 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...