Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil
  Bilmærke
Renault (9)
Tesla (8)
Opel (5)
VW (4)
BMW (3)
Citroën (3)
Nissan (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (7)
Miljø (36)
Sparetips (0)
Sport (9)
Vedligehold (0)
Den elektriske Chevrolet Bolt EV lanceres som en Opel i 2017. Den får en længere rækkevidde, end de fleste andre elbiler har lige nu.
Premiere: Den nye Tesla P85D med firehjulstræk og en vanvittig acceleration fra 0-100 km/t. på 3,4 sekunder matcher en Ferrari 458 Italia og sætter nye standarder for elbiler.
S-klasse plug-in-hybrid viser fremtidens hverdagsteknologi, men kører ikke langt på ren el.
Premiere: Husker du Berlingo & Co.? Nu er Postmand Per-bilen tilbage, og den moderne version kører på strøm.
Testduel: BMW’s superavancerede elbil, i3, møder den helt nye og mere konservative e-Golf. Begge er fremragende elbiler, men rækkevidden imponerer stadig ikke i biltypen.
Brugttest: Den lille Tesla Roadster er en raket på hjul, og den er tilgængelig som brugt. Indtil videre er der ikke meldt om de store tekniske problemer med den lynhurtige elbil, men den passer ikke til Teslas superladere.
Test: Anderledes design, eksotisk kulfiber og imponerende acceleration er ikke helt nok. BMW’s elektriske i3 imponerer på mange områder, men har ikke BMW-feeling.
i3. Læg godt mærke til denne lille kode, for det er navnet på en af de biler, der går over i historien. BMW i3 sætter en helt ny standard for elbilers konstruktion, køreegenskaber, design og balance mellem fart og forbrug.
Test: Vi tager turen nonstop fra København til det jyske i en Tesla S, som er en imponerende blanding af bil og gadget. Den absolut sjoveste og mest anvendelige elbil på markedet med en rækkevidde på 400 km i praksis.
Premiere: Den elektriske VW e-Up er både gedigen og let at tumle i trafikken, viser den første test.
Viser 1-10 af 43 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...