Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Cabriolet (0)
  Campingvogn (0)
  Elbil (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Specialbiler (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Ford
Opel (16)
VW (16)
Citroën (11)
Toyota (7)
Fiat (5)
Hyundai (5)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus (5)
Miljø (5)
Sparetips (0)
Sport (18)
Ford Focus stationcar er både rummelig og sportslig, men også lidt dyrere i drift.
Ford Galaxy er den storladne familiebus, som kan fragte et halvt fodboldhold. Den er mere end nogensinde et alternativ til en stor stationcar.
Test: Det er bekosteligt at få fabriksmonteret navigationsanlæg i bilen, og der er stor forskel på brugervenligheden, viser test.
Galaxy er meget velkørende i forhold til, hvor stor den faktisk er.
Brugttest: Ford Galaxy fra 2007 og frem er kæmpestor, velkørende og til at købe for penge, siger ekspert, som kalder den klassens bedste køb.
Premiere: Den nye Ford Galaxy byder på mere plads, avanceret sikkerhedsudstyr og teknologiske spidsfindigheder, som gør hverdagen lettere for de børnerige familier.
En ærkeamerikansk muskelbil tilsat en knivspids europæisk raffinement. Det er hovedessensen af den nye Ford Mustang, der i sjette generation lefler for de europæiske kunder med sit attraktive design, sin bedre kabinekvalitet og upolerede badass-attitude.
Premiere: Danskere med højoktan i blodet, turbo på nostalgien og 700.000 kr. på bankbogen bør kigge nærmere på den nye Ford Mustang, der for første gang er bygget til at køre andet end ligeud.
Ford har stor succes med sine store familievenlige MPV-modeller, C-Max og S-Max, der vedvarende befinder sig i toppen af salgsstatistikkerne. Lige nu venter en revideret version af C-Max, mens den store S-Max kommer i en helt ny generation. Vi har prøvet nyhederne.
Premiere: Den nye Ford S-Max er ikke alene en spændstig familiebus med plads til syv; som ny eksklusiv topmodel har den også premium-udstråling og avanceret udstyr.
Viser 1-10 af 95 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...