Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Hybridbil
  Bilmærke
Toyota (16)
Honda (7)
Audi (4)
Lexus (3)
Mercedes (3)
Volvo (3)
VW (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (12)
Miljø (30)
Sparetips (0)
Sport (10)
Vedligehold (0)
Over halvdelen af Auris-køberne vælger hybrid. Andelen ventes at stige med en faceliftet version, der er sparsommelig, men ikke helt harmonisk.
Vel ligner den blå og sorte Peugeot 308’er noget fra et tuner-træf. Men det er den ikke, slet ikke. Den er franskmændenes bevis på, at hybrid-teknik også kan være hurtig og udfordrende. Foreløbig har fabrikkens udviklingsafdeling ét eksemplar – det er det, vi kører her.
Test: Den mest populære Mercedes leveres også som opladningshybrid. Mekanikken fungerer til et 12-tal, og kombinationen af batteri og konventionel motor fungerer godt.
Premiere: Den i forvejen vellykkede VW Passat får et elektrisk boost i form af den efterhånden velkendte hybriddrivlinje fra Golf GTE. Bør man vælge den over en dieselmodel?
Premiere: Vi kører første danske tur i den nye opladningshybrid, VW Golf GTE. Med elmotor, benzinmotor og masser af kræfter bør den være aktuel herhjemme.
Premiere: Ny Ford Mondeo leveres også som hybrid, men den danske importør tøver med at tage den hjem. Lad være, lyder vores råd efter en tur i bilen.
Den faceliftede Toyota Yaris Hybrid er blevet mere civiliseret og økonomisk.
Premiere: Den nye Mercedes S-klasse plug-in hybrid byder på en mere avanceret brug af batteriteknologien.
Der er længe mellem de store skridt i bilevolutionen – men her er et af dem; den nye Volkswagen Golf GTE. Avanceret hybridteknik sikrer længere på literen end diesel og lige så meget fart som i en rigtig GTI og tilmed – og her er den store pointe – til overraskende lav pris.
Premiere: Personlig beretning fra en dag bag rattet af BMW i8, som er en helt ny slags sportsvogn med elmotor, trecylindret benzinmotor og en fremragende brændstoføkonomi.
Viser 1-10 af 44 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...