Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
Mercedes (52)
Audi (50)
BMW (40)
Porsche (20)
VW (12)
Jaguar (10)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Miljø (23)
Sparetips (0)
Sport (132)
Vedligehold (0)
Volvo V60 Cross Country er vellykket, men betjeningen af bilen er omstændelig.
Afstanden mellem premium-tyskerne Audi, Mercedes og BMW bliver mindre og mindre, konstaterer vi efter 800 km i den seneste BMW 3’er, her som stationcar med navnet Touring 330d og et muskelbundt af en dieselmotor.
Premiere: Ny Mercedes-Benz SUV afløser GLK-modellen og går direkte efter konkurrenter som Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60. Bilen ligner et hit.
Af alle var det Enzo Ferrari, der mente, at 60’ernes Jaguar E-Type var den smukkeste sportsvogn nogensinde. Omtrent 50 år senere har englænderne haft held til at skabe en nutidens E-Type, nu med navnet F-Type. Nyeste F, hurtigste F, dyreste F kører vi her. Det hele starter i hjertet af New York, på ...
Opels vigtigste bil er klar som 11. generation. Massagesæder og avanceret matrixlys skal lokke kunderne til at købe den nye Astra, der har tabt op til 200 kg på vægten.
Test: Den nye Mercedes C63 AMG S har en af verdens bedste V8-motorer, overlegne køreegenskaber og et legendarisk navn.
Ferrari melder sig ind i tidsalderen, hvor det nye sort er lavt forbrug. Derfor har nyeste stejlende hingst en downsizet motor med turbo – på tværs af selve filosofien, indvender nogle. Men når den nye har 20 pct. mere effekt og udsender 20 pct. mindre CO2, er alting godt, konkluderer vi efter den ...
BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
Premiere: Ny Mercedes GLE fås i vidt forskellige varianter, som alle forekommer vellykkede. Den almindelige GLE er et facelift af den hidtidige M-klasse, mens GLE Coupe kan ses som en konkurrent til BMW X6.
Premiere: Den nye Audi Q7 er den største og lækreste Audi, du kan købe.
Viser 1-10 af 276 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...