Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
MPV & minibus
Minibil (6)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
  Bilmærke
Ford (21)
Citroën (13)
Renault (13)
Opel (12)
VW (10)
Toyota (7)
Fiat (6)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (3)
Miljø (3)
Sparetips (0)
Sport (2)
Ford Galaxy er den storladne familiebus, som kan fragte et halvt fodboldhold. Den er mere end nogensinde et alternativ til en stor stationcar.
Galaxy er meget velkørende i forhold til, hvor stor den faktisk er.
Brugttest: Ford Galaxy fra 2007 og frem er kæmpestor, velkørende og til at købe for penge, siger ekspert, som kalder den klassens bedste køb.
Test: Renault Espace er til dig, der ikke orker en bil, der ligner naboens, og som godt kan leve med bilens små særheder. Blandt andet en smørblød undervogn.
Premiere: Den nye Ford Galaxy byder på mere plads, avanceret sikkerhedsudstyr og teknologiske spidsfindigheder, som gør hverdagen lettere for de børnerige familier.
Premiere: BMW er nu klar med Gran Tourer, der er en overbygning til 2-serien, altså med forhjulstræk og nu plads til syv. Det er nok MPV-klassens mest velkørende bil.
Ford har stor succes med sine store familievenlige MPV-modeller, C-Max og S-Max, der vedvarende befinder sig i toppen af salgsstatistikkerne. Lige nu venter en revideret version af C-Max, mens den store S-Max kommer i en helt ny generation. Vi har prøvet nyhederne.
Der er masser af godt at sige om Kia Venga, som efter fem år på banen nu får et minimalt facelift - men lider under gammeldags benzinmotorer.
Premiere: Den nye Ford S-Max er ikke alene en spændstig familiebus med plads til syv; som ny eksklusiv topmodel har den også premium-udstråling og avanceret udstyr.
Premiere: Ford C-Max har fået et gennemgribende facelift, der gør MPV-modellen mere agil og ungdommelig at se på – og bedre kørende.
Viser 1-10 af 89 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Vi anbefaler
Loading...