Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
Mercedes
BMW (15)
Audi (12)
VW (7)
Opel (5)
Volvo (5)
Ford (4)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (52)
Miljø (8)
Sparetips (0)
Sport (39)
Test: Mercedes C-klasse er først og fremmest en smuk coupé med klassiske proportioner, men også en velkørende og komfortabel rejsevogn.
Test: Det er bekosteligt at få fabriksmonteret navigationsanlæg i bilen, og der er stor forskel på brugervenligheden, viser test.
Teknologi: Vi tester fremtidens instrumentbord i BMW, Mercedes og VW-modeller, hvor du med finger- eller håndbevægelser kan styre instrumenterne.
Test: Den mest populære Mercedes leveres også som opladningshybrid. Mekanikken fungerer til et 12-tal, og kombinationen af batteri og konventionel motor fungerer godt.
Premiere: Ny Mercedes-Benz SUV afløser GLK-modellen og går direkte efter konkurrenter som Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60. Bilen ligner et hit.
Test: Den nye Mercedes C63 AMG S har en af verdens bedste V8-motorer, overlegne køreegenskaber og et legendarisk navn.
Premiere: Ny Mercedes GLE fås i vidt forskellige varianter, som alle forekommer vellykkede. Den almindelige GLE er et facelift af den hidtidige M-klasse, mens GLE Coupe kan ses som en konkurrent til BMW X6.
Den nye Mercedes Vito er også ramt af fabrikkens nye, ungdommelige adfærd.
1952. Den første Mercedes Mågevinge. Den første sejr på Le Mans. Et stykke uvurderlig bilhistorie. Og nu har tyskerne efter et par forsøg endelig bygget en nutidens Mågevinge – også selv om den har helt almindelige døre. Vi kører den nye sportsvogn, Mercedes-Benz AMG GT.
Test: Tag med på powertrip i noget af det ypperste Mercedes-Benz kan præstere: den nye AMG GT S, som ikke pirker til janteloven, men kun vækker begejstring og brede smil. Bilen skal konkurrere med bl.a. Porsche 911.
Viser 1-10 af 104 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...