Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil (36)
Hybridbil (30)
Minibil (30)
Hatchback (19)
Sedan (10)
Vælg biltype
close
  Bilmærke
Toyota (21)
VW (21)
Opel (13)
Audi (10)
BMW (10)
Renault (10)
Honda (9)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Miljø
Brancheinfo (0)
Luksus (23)
Sparetips (0)
Sport (17)
Vedligehold (0)
Vel ligner den blå og sorte Peugeot 308’er noget fra et tuner-træf. Men det er den ikke, slet ikke. Den er franskmændenes bevis på, at hybrid-teknik også kan være hurtig og udfordrende. Foreløbig har fabrikkens udviklingsafdeling ét eksemplar – det er det, vi kører her.
Test: Den mest populære Mercedes leveres også som opladningshybrid. Mekanikken fungerer til et 12-tal, og kombinationen af batteri og konventionel motor fungerer godt.
Egentlig en elbil, men en elbil på en helt ny måde. Den nye Toyota Mirai har nemlig sit eget kraftværk med om bord, og derfor er rækkevidden overraskende lang. Dernæst ingen, altså virkelig ingen CO2-udledning.
BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
Premiere: Vi kører første danske tur i den nye opladningshybrid, VW Golf GTE. Med elmotor, benzinmotor og masser af kræfter bør den være aktuel herhjemme.
S-klasse plug-in-hybrid viser fremtidens hverdagsteknologi, men kører ikke langt på ren el.
Premiere: Husker du Berlingo & Co.? Nu er Postmand Per-bilen tilbage, og den moderne version kører på strøm.
Testduel: BMW’s superavancerede elbil, i3, møder den helt nye og mere konservative e-Golf. Begge er fremragende elbiler, men rækkevidden imponerer stadig ikke i biltypen.
Ny teknik er den nye Passats trumfkort: Nye CO2-venlige motorer, nye kører-assistenter og ny digital kabine. Med den nye Passat, den ottende i rækken, spiller Volkswagen op både overfor ”de brede” som Opel Insignia og ”de dyre” som Mercedes C-Klassen.
Premiere: Den nye Mercedes S-klasse plug-in hybrid byder på en mere avanceret brug af batteriteknologien.
Viser 1-10 af 158 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...