Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Campingvogn (0)
  Crossover (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Minibil (0)
  MPV & minibus (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Specialbiler (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Audi (21)
BMW (19)
Mercedes (13)
Opel (11)
VW (9)
Mazda (4)
Volvo (4)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (30)
Miljø (10)
Sparetips (0)
Sport (25)
Kia er fortsat ikke den store spiller på banen, hvor VW Passat, Ford Mondeo og Mercedes C dominerer. Men det skal den nye Optima forsøge at ændre. Spørgsmålet er, om den har nok appel til de forvænte firmabilskøbere – og om prisen bliver tilstrækkelig lav.
Premiere: Kia Optima gør entre i firmaklassen med syv års garanti, masser af udstyr og god komfort. Den er dog oppe mod en ekstrem hård konkurrence.
Premiere: Den i forvejen vellykkede VW Passat får et elektrisk boost i form af den efterhånden velkendte hybriddrivlinje fra Golf GTE. Bør man vælge den over en dieselmodel?
Premiere: Ny Mercedes GLE fås i vidt forskellige varianter, som alle forekommer vellykkede. Den almindelige GLE er et facelift af den hidtidige M-klasse, mens GLE Coupe kan ses som en konkurrent til BMW X6.
S-klasse plug-in-hybrid viser fremtidens hverdagsteknologi, men kører ikke langt på ren el.
Test: En fræk front og nye motorer er hovedingredienserne i et effektivt facelift til Audi A6, som vi tester i to forskellige versioner med 190 hk og 218 hk dieselmotorer.
Ny teknik er den nye Passats trumfkort: Nye CO2-venlige motorer, nye kører-assistenter og ny digital kabine. Med den nye Passat, den ottende i rækken, spiller Volkswagen op både overfor ”de brede” som Opel Insignia og ”de dyre” som Mercedes C-Klassen.
Test: Den nye Mercedes C-klasse overbeviser med lækkert design, høj komfort og solid byggekvalitet. Kun et lidt genstridigt automatgear og en anelse motorstøj trækker ned.
Den over et år gamle Mazda 6 er stadig den nye dreng i klassen. Det giver Mazda let spil. Men bilen skal lære at dæmpe sig.
Alle tegneserieverdenens mest larmende "lyde" kan dårligt nok beskrive oplevelsen at køre den nye Subaru WRX STI. Så direkte er kontakten med asfalt eller grus under dækkene – og så larmende er lydkulissen.
Viser 1-10 af 88 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Vi anbefaler
Loading...