Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
BMW (42)
Mercedes (39)
Opel (33)
VW (33)
Audi (32)
Porsche (24)
Mazda (19)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Sport
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (132)
Miljø (17)
Sparetips (0)
Vedligehold (0)
Premiere: Vi har kørt den nye BMW M2 på en svensk racerbane og har knap fået tørret det svedne grin af endnu. I forhold til sine storebrødre er den nærmest billig.
Der er langt mellem biler, der scorer alle seks stjerner. Her er en af de sjældne: Den nye Porsche 718 Boxster.
Gadget-modellen Adam får vitalitet med Opels nye trecylindrede turbobenzinmotor.
Opel Corsa OPC har med sine 207 hk fået flere muskler i seneste version, og så er den blevet til at holde ud at køre i det daglige.
Vel ligner den blå og sorte Peugeot 308’er noget fra et tuner-træf. Men det er den ikke, slet ikke. Den er franskmændenes bevis på, at hybrid-teknik også kan være hurtig og udfordrende. Foreløbig har fabrikkens udviklingsafdeling ét eksemplar – det er det, vi kører her.
I den medrivende GTI-klasse har Peugeot været fraværende de senere år. Men nu er den franske løve tilbage på jagtsporet. Takket være 270 turboheste og et sæt aggressive køreegenskaber er den nye 308 GTi klar til at bide skærmkasserne af VW Golf GTI & co.
Den nye Mini er fuld af forbløffende detaljer, retrodøre og sportslige køreegenskaber.
Test: For dem, der gerne står op midt om natten for at se Formel 1, men også skal have plads til familien, må Seat Leon Cupra ST være drømmebilen.
Nissan Pulsar 190 Tekna R har masser af kræfter og udstyr, men er steril og anonym.
Af alle var det Enzo Ferrari, der mente, at 60’ernes Jaguar E-Type var den smukkeste sportsvogn nogensinde. Omtrent 50 år senere har englænderne haft held til at skabe en nutidens E-Type, nu med navnet F-Type. Nyeste F, hurtigste F, dyreste F kører vi her. Det hele starter i hjertet af New York, på ...
Viser 1-10 af 372 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...