Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Sedan  (2)
  Elbil  (1)
  Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Busser (0)
  Cabriolet (0)
  Campingvogn (0)
  Crossover (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Specialbiler (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Toyota
VW (10)
Citroën (7)
Ford (7)
Mazda (7)
Opel (7)
Kia (6)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus (3)
Miljø (21)
Sparetips (0)
Sport (7)
Vedligehold (0)
Faceliftet Avensis holder sig ung med ny dieselmotor, mens benzinmotor trækker ned.
I tilfældet Toyota Auris er en ny lille 1,2-liters motor nærmest en revolution.
Over halvdelen af Auris-køberne vælger hybrid. Andelen ventes at stige med en faceliftet version, der er sparsommelig, men ikke helt harmonisk.
Test: Det er bekosteligt at få fabriksmonteret navigationsanlæg i bilen, og der er stor forskel på brugervenligheden, viser test.
Premiere: Toyotas Land Cruiser er en driftsikker Sahara-krydser og udvikles kun ganske lidt fra generation til generation. Vi tog i vildmarken for at prøve den nyeste.
Egentlig en elbil, men en elbil på en helt ny måde. Den nye Toyota Mirai har nemlig sit eget kraftværk med om bord, og derfor er rækkevidden overraskende lang. Dernæst ingen, altså virkelig ingen CO2-udledning.
Toyota har forfinet både det udvendige og indvendige i den nye Auris. Seneste generation åbner mulighed for flere sikkerhedssystemer, byder på forbedret kørekomfort – og endelig kommer den med en helt ny og spændende turbomotor på 1,2 liter.
Premiere: Opstramning over hele linjen, nye dieselmotorer og sikkerhedsudstyr skal give Toyota Avensis fornyet vitalitet. Den er mest vellykket med 1,6-liters BMW-diesel på 112 hk.
Vi har samlet en lille håndfuld af de mest sporty biler fra mellemfeltet lige nu: Har luksussport fra Audi og BMW en chance mod de hårdeste hunde, Subarus rallybil og en særlig racerudgave af Toyota GT86? En dag på banen gi’r besked.
Den faceliftede Toyota Yaris Hybrid er blevet mere civiliseret og økonomisk.
Viser 1-10 af 83 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Vi anbefaler
Loading...