Find mere om:
Space Star skærper profil | bil.guide.dk

Space Star skærper profil

Ny front, multimediesystem og bedre køreegenskaber skal holde Mitsubishi Space Star ung.

Fra at være nærmest underspillet kommer der nu mere pondus over Mitsubishi Space Star, der ikke alene får en ny her kommer jeg-front med en bredere kølergrill, men med den nye optik og kørelys samt let ændrede baglygter vokser 8,5 centimeter til godt 3,8 meter.

De indre mål er dog de samme for modellen med rødder fra 2012, så vi befinder os i den mindre del af miniklassen. Med startprisen fra omkring 90.000 kr. for den nuværende model er det lykkedes Mitsubishi at bide sig godt fast med modellen, der hedder Mirage på visse andre markeder. Det skyldes især pænt med udstyr og plads i et prisleje, der ellers normalt domineres af mikrobilerne. Importøren forventer da også, at det fremover vil være modellerne med meget udstyr, der som i dag trækker salget.

Nyt multimediesystem

Det skal et nyt multimediesystem være med til at hjælpe på. Systemet, der bl.a. omfatter Apple Carplay og Android Auto, der spiller sammen med telefonerne, er standard fra det nye mellemudstyrs-niveau, Invite. Space Star er den første Mitsubishi-model, der får det nye system.

B972267082Z.1_20160418104347_000+GCKSHKM6.2-0.png

I topversionerne kan modellen nu, i takt med tidens trend, der foreskriver mere udstyr, også fås med bi-xenon-forlygter. Automatisk nødbremse er dog ikke muligt til den noget aldrende konstruktion.

Det lille road trip

Modellen har fået kritik for uraffinerede køreegenskaber, men fabrikken fortæller, at de nu er blevet bedre, især takket være et revideret styretøj. Inden døre har materialerne fået et løft, bl.a. med nyt sædebetræk.

Samme motorer

Motorprogrammet er uændret. Det vil sige, at der er tale om en 1,0-liters trecylindret motor på 71 hk og 1,2-liters firecylindret motor på 80 hk. Der er ikke ændret på brændstoføkonomien, som fortsat er 25,0 km/l og 23,3 km/l.

Den danske importør forventer at sælge 4.000 årligt af modellen, som jævnligt har ligget pænt højt på salgslisterne. Den faceliftede Mitsubishi Space Star lander herhjemme til august. Importøren har endnu ikke de endelige priser på plads for modellen, der som en af de få har fem års garanti.

Test af VW Polo 1,2 TSI Highline 110

02-08-2014: Faceliftet VW Polo er blevet en stor lille bil – og byder på åbenlyse Golf-kvaliteter. Læs artikel

Nyhed: DS5 har fået slebet kanterne til

14-05-2016: Den største DS5 er stadig helt sin egen. Den er blevet mere komfortabel efter et facelift, men alderen trykker også. Læs artikel

Test af Hyundai i20

07-05-2016: Test: Hyundai i20 får flere kræfter og lavere forbrug takket være helt ny trecylindret benzinmotor med turbo. Læs artikel

Test af Toyota Auris 1,2

27-04-2016: I tilfældet Toyota Auris er en ny lille 1,2-liters motor nærmest en revolution. Læs artikel

Test af Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D Instyle aut. 4WD

09-04-2016: Mitsubishi Outlander har fået poleret kanterne og køre-oplevelsen. Den er helt sig selv, men alderen trykker. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...