Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Elbil  (3)
  Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Busser (0)
  Cabriolet (0)
  Campingvogn (0)
  Coupé & sport (0)
  Crossover (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Toyota
Citroën (15)
Peugeot (15)
Ford (13)
Opel (11)
Honda (10)
Hyundai (10)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Faceliftet Avensis holder sig ung med ny dieselmotor, mens benzinmotor trækker ned.
Leasing tager sig jo tillokkende ud. Men er leasing nu også den klogeste måde at skaffe sig ny bil på? Peugeot siger ja. Toyota både og. Mens Citroën siger nej da – det er klogest at købe. Se, hvordan tre forskellige firmaer sælger den samme bil på tre forskellige måder.
Premiere: Fjerde generation Prius giver mere mening, end man umiddelbart skulle tro. Selv om den ser grim ud, kører den godt og ikke mindst langt på literen.
Over halvdelen af Auris-køberne vælger hybrid. Andelen ventes at stige med en faceliftet version, der er sparsommelig, men ikke helt harmonisk.
Premiere: De færreste tænker over styresystemet i telefonen. Det vil også gælde biler, for der er ikke ret meget forskel på, om din bil drives af benzin, diesel, el eller brint.
Egentlig en elbil, men en elbil på en helt ny måde. Den nye Toyota Mirai har nemlig sit eget kraftværk med om bord, og derfor er rækkevidden overraskende lang. Dernæst ingen, altså virkelig ingen CO2-udledning.
Danmark har allerede et landsdækkende net af tankstationer, hvor man kan tanke brint. Nu triller den første brintbil fra Toyota
Toyota klar med en hybridmodel i SUV-klassen, når den faceliftede Rav4 lanceres.
Opel Karl starter fra 80.000 kr. Mange mikrobiler med aircondition til 100.000 kr.
Toyota Mirai med brændselscelle kan køre over dobbelt så langt på en tankfuld brint end elbiler kan på en ladning strøm.
Vi anbefaler
Loading...