Find mere om:
Lottomillionærer vælger Toyota | bil.guide.dk

Lottomillionærer vælger Toyota

Norsk Tippning har undersøgt, hvilken bil nordmændene ville vælge, hvis de vandt 5 mio. kr. i lotto. Og nordmændenes drømme går ikke ligefrem i retning af de mest prestigefyldte køretøjer.

Således kunne deltagerne vælge mellem 18 forskellige biler - bl. a. Porche, Audi og Mercedes - men skulle nordmænd vinde den store gevinst, vil de vælge en beskeden Toyota.

1 pct. vælger Porche

Hele 19 pct. af deltagerne i afstemningen ville vælge en Toyota, mens blot 1 pct. ville købe en Porche. Toyota var også det mest solgte bilmærke i Norge i 2009, så lottomillionerne gør åbenbart ikke den store forskel i bilvalget, fremgår det af undersøgelsen, som er offentliggjort i bladet Motor - udgivet af det norske NAF svarende til det danske FDM.

Vindere vil have ny bil

1.200 nordmænd har medvirket i undersøgelsen. Deltagerne blev indledningsvis spurgt om, hvad de ville købe, hvis de fik den store gevinst. Af svarende fremgik, at halvdelen ville købe ny bil. Herefter blev de spurgt, hvilket bilmærke de så ville vælge. Således fordeler de sig på bilmærkerne:

Toyota: 19 pct.

Mercedes: 10 pct.

Volvo: 9 pct.

Volkswagen: 8 pct.

Audi: 8 pct.

BMW: 7 pct.

Suzuki: 6 pct.

Porsche: 1 pct.

Nyhed: Disse biler er bare bedst

24-04-2014: Forhandlere og værksteder har forbedret deres kundeservice. Læs artikel

Nyhed: Bilejere bliver mere tilfredse

02-05-2011: Bilejerne bedømmer biler, værksteder og forhandlere højere. De mest tilfredse kører i en.... Læs artikel

Nyhed: Folksam: Årets sikreste bilnyheder

22-03-2010: Skrap svensk test af bilnyheder kårer især biler fra Ford, Toyota og Volvo som de mest sikre. Læs artikel

Nyhed: Rabatter æder af leasingfordelen

12-02-2010: Der er næsten dødt løb mellem køb og leasing af en stor mellemklassebil, hvis man køber med rabat, viser beregninger fra FDM. Læs artikel

Test af VW Polo

01-12-2009: I år var der enighed. I efteråret kårede Motorjournalisternes Klub Danmark den nye VW Polo til Årets Bil i Danmark 2010, og nu har samme bil netop fået den europæiske titel, Car of the Year 2010. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...