Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil (1)
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
  Bilmærke
Toyota
Mazda (4)
Citroën (3)
Ford (3)
Hyundai (3)
Peugeot (3)
VW (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (1)
Sparetips (0)
Sport (0)
Vedligehold (0)
Leasing tager sig jo tillokkende ud. Men er leasing nu også den klogeste måde at skaffe sig ny bil på? Peugeot siger ja. Toyota både og. Mens Citroën siger nej da – det er klogest at købe. Se, hvordan tre forskellige firmaer sælger den samme bil på tre forskellige måder.
Premiere: Toyotas Rav4 fås ikke mere med 4x4 og dieselmotorer. I stedet kommer bilen til april med hybriddrift som firehjulstrukket.
Test: Det er bekosteligt at få fabriksmonteret navigationsanlæg i bilen, og der er stor forskel på brugervenligheden, viser test.
Firmabilisterne køber dem fra nye, mens de danske familier typisk vælger en brugt firmabil, som er tre år gammel. Vi har fundet tre aktuelle stationcars i den større mellemklasse.
Personbilssalget steg i oktober med 36 pct. sammenlignet med samme måned sidste år.
Der er næsten dødt løb mellem køb og leasing af en stor mellemklassebil, hvis man køber med rabat, viser beregninger fra FDM.
Salget af elbiler er langsomt og med prøvende skridt ved at vise sig i de månedlige salgsopgørelser fra De Danske Bilimportører. Af den seneste tælling fra oktober viser det sig, at elbilerne sidder på 0,1 pct. af markedet.
Det er billigst at lease bilen. Nej, det er ej. Begge udsagn er faktisk rigtige. Det kommer an på, hvilken bil, vi snakker om. Se listerne her.
Vi anbefaler
Loading...