Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Busser (0)
  Cabriolet (0)
  Campingvogn (0)
  Crossover (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  MPV & minibus (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Specialbiler (0)
  SUV & 4WD (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Toyota
Honda (8)
Opel (7)
Ford (5)
VW (4)
Citroën (3)
Peugeot (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Miljø
Luksus (3)
Sparetips (0)
Sport (2)
Premiere: Fjerde generation Prius giver mere mening, end man umiddelbart skulle tro. Selv om den ser grim ud, kører den godt og ikke mindst langt på literen.
Toyota klar med en plug-in-version af hybridbilen Prius, der kan klare 50 km kørsel på ren el.
Premiere: De færreste tænker over styresystemet i telefonen. Det vil også gælde biler, for der er ikke ret meget forskel på, om din bil drives af benzin, diesel, el eller brint.
Egentlig en elbil, men en elbil på en helt ny måde. Den nye Toyota Mirai har nemlig sit eget kraftværk med om bord, og derfor er rækkevidden overraskende lang. Dernæst ingen, altså virkelig ingen CO2-udledning.
Danmark har allerede et landsdækkende net af tankstationer, hvor man kan tanke brint. Nu triller den første brintbil fra Toyota
Toyota Mirai med brændselscelle kan køre over dobbelt så langt på en tankfuld brint end elbiler kan på en ladning strøm.
Test: Hybridbilerne begynder nu at kunne ses i salgsstatistikkerne, men spørgsmålet er, om teknikken er pålidelig nok. Vi spørger FDM og et par ejere af hybridbiler.
Miljø: Danmark er et af de første lande, der får Toyotas nye brintbil, Mirai. VW viser brint-prototypen Golf HyMotion.
Hvilke af de små biler under 100.000 kr. er bedst til at strække benzinen? Lige nu er det trillingerne med Citroën C1, Peugeot 108 og Toyota Aygo – men en ny sparemester er på vej.
For bare et par år siden var Yaris den mest solgte bil i poloklassen. Toyota vil tilbage til de gode gamle dage med en opdateret Yaris med ny kabine, frækkere design og ikke mindst lave priser.
Viser 1-10 af 64 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...