Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Campingvogn (0)
  Elbil (0)
  Gasbil (0)
  Hybridbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Stationcar (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Toyota
BMW (4)
Honda (2)
Audi (1)
Dodge (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Sport
Love & regler (0)
Luksus (3)
Miljø (2)
Sparetips (0)
Vedligehold (0)
Toyota er klar med et bud på en mere praktisk version af sportsvognen GT86.
GT86 er navnet på Toyotas lille sportsvogn med frontmotor og baghjulstræk. Nu er den på vej i opdateret udgave med nye spoilere, nye lygter og ny kabine. Men det virkeligt spændende – det finder vi inde bagved.
Begejstring: Bilentusiasten Bjørn Grann er vild med japanske youngtimers fra Toyota. Hans Celica RA28 2000ST fra 1978 er en blandt flere sjældne af slagsen.
Vi har samlet en lille håndfuld af de mest sporty biler fra mellemfeltet lige nu: Har luksussport fra Audi og BMW en chance mod de hårdeste hunde, Subarus rallybil og en særlig racerudgave af Toyota GT86? En dag på banen gi’r besked.
Måske havde vi ikke lige set en Toyota med dieselmotor fra BMW komme. Men jo, den er god nok. 112 diesel-hk fra en 4-cylindret BMW-motor under klappen på en Toyota MPV. Er det noget, der dur?
Øjeblikkets bilmode er crossover-biler, men biltypen er overhovedet ikke ny. Faktisk var det Toyota der med modellen RAV4 begyndte det hele for 20 år siden.
Baghjulstræk eller forhjulstræk? Diskussionen har kørt i 86 år, og den holder aldrig op. Eller også gør den efter denne duel mellem en af øjeblikkets absolut bedste baghjulstrækkere – Toyota GT86 fra Japan – og en af de ligeledes absolut bedste med træk foran – Volkswagen Golf GTI Performance. Netop ...
Toyota har skåret ind til stålet for at spare vægt og skabe den ultimative køremaskine i den nye GT86.
Hvad skal der til for at lave en fantastisk sportsvogn?
Den hurtigere version af Toyotas lækre coupé skulle få hele 320 hk.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...