Find mere om:
Nyhed: Sensuelt interiør i ny Toyota | bil.guide.dk

Nyhed: Sensuelt interiør i ny Toyota

Den nye CH-R byder ifølge fabrikken på et interiør, der er sensuelt og i en klasse som aldrig set før i en Toyota.

Det er sjældent, at interiøret fremhæves som noget unikt. Men det sker i stigende grad. Også i den nye Toyota C-HR, som er en Nissan Juke-konkurrent, der kommer til næste år.

Mens Toyotas amerikanske designafdeling har kreeret det ydre design, er det mærkets europæiske designafdeling, der står for linjerne indvendigt. Det er ifølge fabrikken med en materialekvalitet i en hidtil uset høj klasse, der kan beskrives som ”high-tech møder sensualitet og moderigtigt design”.

»Vi har arbejdet på selv de mindste detaljer i kabinedesignet og udfordret standarderne for at skabe et stilfuldt og harmonisk interiør. Vi synes i al beskedenhed, at vi har formået at skabe den bedste interiør-kvalitetsfornemmelse, der nogensinde er set i en Toyota,« siger Mehmet Fatih Kale, senior designingeniør hos Toyota i Europa.

Mange knapper har således samme diamantlignende former som den udvendige designlinje, ligesom diamantformerne går igen i både dørbeklædningen, loftbeklædningen og viserne i instrumentpanelet. Selve instrumentbordet drejer som et klassisk af slagsen hos BMW mod føreren.

Det er den danske bildesigner Stephan Rasmussen, der har skabt den prototype, som ligger til grund for den endelige C-HR-model, der bl.a. kommer som hybrid og klarer 27 km/l.

Nyhed: Her er bilernes nye dansker-darling

04-03-2014: Helt ny Toyota Aygo har et cool design, men fortsat mindst i klassen. Læs artikel

Nyhed: Globale biler sælger godt

17-01-2013: Ford Focus blev verdens mest solgte bil i 2012 med en million styk, mens Toyota Corolla var lige i hælene. Læs artikel

Test af Toyota Yaris 2011 1,33 Dual VVTi

22-07-2011: Den næste Yaris er elegant, har stor rummelighed og instrumenterne det helt rigtige sted! Læs artikel

Test af Toyota Yaris

18-07-2011: Toyota fortsætter markant stil i ny Yaris, hvor speedometret rykker tilbage i førersiden. Læs artikel

Test: På dette område bliver bilerne dårligere

14-09-2010: 25 år gammel bil banker i mange tilfælde de nye, når det drejer sig om udsyn, viser tysk undersøgelse. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...