Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
  Bilmærke
Audi
VW
Ford (14)
BMW (13)
Opel (11)
Volvo (11)
Mercedes (8)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (4)
Miljø (5)
Sport (5)
Komfort: Ergoterapeut tester sæderne i de nyeste firmabiler. Her er stor forskel, selv blandt de dyreste.
Kontakterne forsvinder fra instrumentbordet, som styres med fagter, viser bud fra VW.
Hvilke biler bliver populære at lease til næste år? Vi sammenholder leasing-tallene dette år med rækken af nye biler og finder vores bud.
Eksklusive biler sælger godt. VW og flere andre hopper nu med på premium-bølgen.
Nichebiler er forholdsvis billige og kan være genveje til en sjov bil. Men der er faldgruber.
Nye firmabiler er rullende kontorer og alt, hvad en moderne forretningsmand m/k kan forlange. Benhård konkurrence giver lav beskatning og ekstra højt udstyrsniveau i de nye modeller. Christian Schacht, redaktør på JP Aarhus Motor, har testet biler siden 1997 og gennemgår her 13 aktuelle ...
Kørerne af 80’ernes GTI’er er blevet seniorer, der nok så meget drømmer om lædersæder og automatgear – og power under højre fod er stadig et must. Derfor lokker tyskerne nu de gamle kunder med det nyeste: voksen-GTI’en.
Mercedes eller Audi? Eller måske en Golf med det hele? Den nye downsizing-klasse skaber helt nye muligheder for en forfriskende firmabil. Her sammenligner vi fire af de mest oplagte bud.
Cruising med taget nede. Langs kysten, gennem skoven, ind gennem byen. Det er en af sommerbilismens herlige discipliner. I år har kalechen fået sit store comeback – det viser sammenligningen af to af de nye mod den hidtidige konge blandt cabrioleter.
Alufælge, som matcher bilens design og endda har samme farve, er en af de nye tendenser.
Viser 1-10 af 34 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...