Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
  Bilmærke
BMW
VW
Audi (13)
Mercedes (12)
Ford (11)
Volvo (11)
Opel (9)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (4)
Miljø (3)
Sport (5)
Nye plug-in hybridmodeller som VW Passat GTE og BMW 320E følger Mercedes 350e.
Teknologi: Vi tester fremtidens instrumentbord i BMW, Mercedes og VW-modeller, hvor du med finger- eller håndbevægelser kan styre instrumenterne.
Komfort: Ergoterapeut tester sæderne i de nyeste firmabiler. Her er stor forskel, selv blandt de dyreste.
Test: Ny Volkswagen Passat 2,0 TDI BMT 4-motion med kæmpekræfter og træk på alle fire til samme pris som en basisversion af BMW 520d. Hvilken skal man vælge?
Testduel: BMW’s superavancerede elbil, i3, møder den helt nye og mere konservative e-Golf. Begge er fremragende elbiler, men rækkevidden imponerer stadig ikke i biltypen.
Vi tester BMW 218i Active Tourer op mod VW Golf Sportsvan 1,4 TSI Comfortline.
Eksklusive biler sælger godt. VW og flere andre hopper nu med på premium-bølgen.
Nye firmabiler er rullende kontorer og alt, hvad en moderne forretningsmand m/k kan forlange. Benhård konkurrence giver lav beskatning og ekstra højt udstyrsniveau i de nye modeller. Christian Schacht, redaktør på JP Aarhus Motor, har testet biler siden 1997 og gennemgår her 13 aktuelle ...
Lige nu er der seks oplagte elbiler at vælge imellem med priser fra knap 200.000 kr. helt op til 800.000 kr. Men nok så vigtigt; med rækkevidder mellem typisk cirka 150 km og op til tæt ved 500 km.
Kørerne af 80’ernes GTI’er er blevet seniorer, der nok så meget drømmer om lædersæder og automatgear – og power under højre fod er stadig et must. Derfor lokker tyskerne nu de gamle kunder med det nyeste: voksen-GTI’en.
Viser 1-10 af 32 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...