Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
Busser (0)
  Bilmærke
VW
Ford (5)
Audi (4)
Opel (4)
Peugeot (4)
Volvo (4)
Hyundai (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (1)
Sparetips (0)
Sport (0)
Vedligehold (0)
Mercedes og VW-koncernen samt Nissan konstruerer øjeblikkets sikreste biler målt på crashsikkerhed. Ringest er Renaults nettomærke Dacia.
Elbiler er lige så sikre som andre biler, fastslår bilistorganisation efter crashtest.
Familieflyttere med plads til syv personer er superpopulære som brugte, men de ældste og billigste er dårlige køb og farlige at fragte familien rundt i. For få penge ekstra, får man mere sikkerhed.
15 biler i stortest - Toyota-ingeniører må have fået sushien galt i halsen, da de så test-karaktererne til en bestemt model.
Kun 27 biler fra årgang 2010 har fået topkarakter i ny amerikansk crashtest, der stiller større krav til bilernes tagkonstruktion.
Otte ud af 12 testede nye bilmodeller fik maksimale fem stjerner i crashtest. FDM kritiserer Ford, som sparer på sikkerheden i den lille Ka.
Citroen C5, Ford Kuga og Suzuki Splash dumper i piskesmældstest. 20 ud 25 testede bilmodeller sæder bør forbedres, mener FDM.
Der er ikke meget at udsætte på den nye VW Golf, som fører sig frem med overbevisende teknik, høj komfort og et støjniveau som i en luksusbil.
Den blev Årets Bil i Danmark 2010, og det var bestemt ikke ufortjent. Inkarnerede Golf-købere kan også roligt interessere sig for den nye Polo.
Vi anbefaler
Loading...