Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Hybridbil
Elbil (3)
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
  Bilmærke
VW
BMW (3)
Honda (1)
Mercedes (1)
Nissan (1)
Renault (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (7)
Sparetips (0)
Sport (3)
Vedligehold (0)
Nye plug-in hybridmodeller som VW Passat GTE og BMW 320E følger Mercedes 350e.
Tiguan GTA Active Concept er som skræddersyet til det amerikanske marked.
Premiere: Vi kører første danske tur i den nye opladningshybrid, VW Golf GTE. Med elmotor, benzinmotor og masser af kræfter bør den være aktuel herhjemme.
Hybrid-teknikken overhaler elbilerne. Nyheder som skabt til Danmark holder i kø. Og de hårdtslående GTI’er slår hårdere end nogensinde før. Vi har spottet de stærkeste trends på efterårets store biludstilling i Paris, der først slutter den 19. oktober. Så du kan stadig nå at se en af de mest ...
Der er længe mellem de store skridt i bilevolutionen – men her er et af dem; den nye Volkswagen Golf GTE. Avanceret hybridteknik sikrer længere på literen end diesel og lige så meget fart som i en rigtig GTI og tilmed – og her er den store pointe – til overraskende lav pris.
Premiere: Dette måtte jo komme: Volkswagen klar med grøn Golf GTI. VW’s første plug-in-hybrid er i princippet en helt ny biltype. Den forener grøn fornuft med klassiske GTI-egenskaber, og prisen ser fornuftig ud.
Lige nu er der seks oplagte elbiler at vælge imellem med priser fra knap 200.000 kr. helt op til 800.000 kr. Men nok så vigtigt; med rækkevidder mellem typisk cirka 150 km og op til tæt ved 500 km.
Hybrid: VW Up præsenteret i den ultimative sparemodel, Twin Up, som via tocylindret dieselmotor, el-drift og DSG-gear kører op til 90,9 km/l.
BMW og VW-gruppen klar med el-og hybridbiler, som blev afsløret i Frankfurt.
På Volkswagens testcenter arbejdes der flittigt med at teste den topersoners hybridbil XL1.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...