Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil (1)
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
  Bilmærke
VW
Ford (9)
BMW (5)
Audi (4)
Opel (4)
Peugeot (4)
Citroën (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (1)
Miljø (1)
Sport (0)
Vedligehold (0)
Nye plug-in hybridmodeller som VW Passat GTE og BMW 320E følger Mercedes 350e.
Test: Det er bekosteligt at få fabriksmonteret navigationsanlæg i bilen, og der er stor forskel på brugervenligheden, viser test.
Stadig flere af de professionelle bilister vil have automatisk gearskifte i den nye firmabil.
De to førende bilmærker i Danmark er lige nu Peugeot og Volkswagen. Den ene satser på, at kunderne leaser, den anden på, at kunderne køber. Hvorfor to så forskellige metoder?
Hvilke biler bliver populære at lease til næste år? Vi sammenholder leasing-tallene dette år med rækken af nye biler og finder vores bud.
Nye generationer af VW Passat og Ford Mondeo tørner sammen til efteråret. Passat vil være mere premium, mens Mondeo satser på det klassiske segment.
Firmabil? Så bliver der næsten per refleks svaret VW Passat eller Ford Mondeo, til nød måske Opel Insignia. Men med bare lidt fantasi er der jo masser af andre oplagte biler – en del af dem måske med mere luksus og i hvert fald mere signalværdi. Her er en håndfuld af de bedste blandt de oversete.
Ford Mondeo, VW Passat, Skoda Superb og BMW 3-serie er inden for rammerne af 300.000 kr. i beskatningsgrundlag. Ellers kan man vælge en top-udstyret bil i mellemklassen.
De reelle omkostninger ved virksomhedens bilpark hænger ikke nødvendigvis sammen med bilens beskatningsværdi. Her er de billigste og de dyreste modeller.
En række markante prisnedsættelser på Volkswagen skal vende en faldende markedsandel i Danmark. Ulrik Schönemann, der er direktør for importvirksomheden, afviser, at der blot er tale om et marketingtrick i et marked, hvor ingen alligevel betaler fuld pris.
Vi anbefaler
Loading...