Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Minibil
Sedan (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
  Bilmærke
VW
Kia (4)
Mini (4)
Peugeot (4)
Toyota (4)
Fiat (3)
Opel (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (1)
Miljø (8)
Sparetips (0)
Sport (3)
Smartphone-integration og en kraftig turbomotor er blandt nyhederne i Danmarks mest solgte bil.
De to førende bilmærker i Danmark er lige nu Peugeot og Volkswagen. Den ene satser på, at kunderne leaser, den anden på, at kunderne køber. Hvorfor to så forskellige metoder?
Ny Renault Twingo er helt sin egen med baghjulstræk og motoren bagi. Vi tester, om den kan stå distancen mod Hyundai i10, Peugeot 108 og Volkswagen Up?
Test: Vi prøver den allerførste VW Polo-generation fra 1975. En superskrabet og langsom minibil, der kun er bedre end moderne biler på et enkelt punkt.
Test: Den helt nye Toyota Aygo er blevet meget bedre og fås med fede gadgets. Men der er stadig mere bil i VW Up, som kører bedre og har ekstra plads.
Test: Topbrag i mikroklassen. Den helt nye Hyundai i10 møder klassemesteren, VW Up. Det er et jævnbyrdigt opgør, som Folkevognen kun lige akkurat slipper bedst fra.
Hybrid: VW Up præsenteret i den ultimative sparemodel, Twin Up, som via tocylindret dieselmotor, el-drift og DSG-gear kører op til 90,9 km/l.
Test: To små biler med stor køreglæde og til at betale. Vi tester Ford Fiesta ST, som kører skærmene af den dyrere Peugeot 208 GTI.
Flere vil sætte et personligt præg på deres mikrobil. Det kan gøres for få tusinde kroner.
Vi tester den nye Opel Adam mod konkurrenterne. Det kom der generelt nogle muntre stunder ud af.
Viser 1-10 af 44 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...