Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
  Bilmærke
VW
Mercedes (4)
Audi (3)
Kia (3)
Toyota (3)
BMW (2)
Ford (2)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (2)
Miljø (4)
Sparetips (0)
Sport (2)
Ny teknik er den nye Passats trumfkort: Nye CO2-venlige motorer, nye kører-assistenter og ny digital kabine. Med den nye Passat, den ottende i rækken, spiller Volkswagen op både overfor ”de brede” som Opel Insignia og ”de dyre” som Mercedes C-Klassen.
Langt mere elektronik, det bredeste udvalg af motorer og flottere design skal bringe Passat derhen, hvor den var engang: som kongen af firmabiler.
Lillebror til VW CC baseret på Golf kommer snart i produktion.
Kørerne af 80’ernes GTI’er er blevet seniorer, der nok så meget drømmer om lædersæder og automatgear – og power under højre fod er stadig et must. Derfor lokker tyskerne nu de gamle kunder med det nyeste: voksen-GTI’en.
Mercedes eller Audi? Eller måske en Golf med det hele? Den nye downsizing-klasse skaber helt nye muligheder for en forfriskende firmabil. Her sammenligner vi fire af de mest oplagte bud.
Den nye Peugeot 508 udfordrer mesteren Volkswagen Passat på alle pladser. Her kører vi kapløbet mellem to sedaner med ganske hurtige benzinmotorer. En duel, der udvikler sig til et sprint med et noget overraskende resultat.
VW sender til november 3. generation af Boblen på gaden. Første tur i The Beetle afslører en bil med masser af positive vibrationer.
Hos VW er de grønne modeller blå. De hedder i hvert fald BlueMotion til efternavn.
Den nye Jetta er rummelig. Men middelmådig finish gør Golf eller Passat til et bedre køb.
Den nye Passat kører man med lige stor fornøjelse i bytrafik, på snoede biveje og motorvej.
Viser 1-10 af 20 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...