Alt om Audi på bil.guide.dk

Audi er et af de store kendte tyske bilmærker. Audi er især kendt for sin høje kvalitet og er flere gange blevet topscorer i undersøgelser om driftsikkerhed. Desuden er Audi kendt for at være langt fremme, hvad angår ny teknik. Bil.guide.dk er din guide, hvor du kan søge informationer om Audi, læse om tests og prøvekørsler af Audi samt holde dig opdateret på de seneste nyheder om Audi. Læs for eksempel om Audis nye leasingkoncept, som gør det muligt at vælge lige den model og det udstyrsniveau, der ønskes. Du kan her læse de fem seneste nyheder om Audi:

Se alle guides artikler om Audi

Gør din drøm til virkelighed…

… og få den Audi A8, du altid har drømt om. Med leasing er det muligt! Det er nemlig langt billigere at lease end at købe en ny Audi, og der er rigtig mange penge at spare, når du leaser en Audi i luksusklassen. På bil.guide.dk finder du en masse gode råd om leasing af Audi – både som privatbil eller firmabil. Læs de fem seneste nyheder om leasing af Audi her:

Se alle guides artikler om Audi, Leasing

Få en luksusbil - køb en brugt Audi

Med finanskrisen er priserne på brugte luksusbiler styrtdykket, og du kan derfor få en brugt Audi til en rimelig pris. En brugt Audi er selvfølgelig ikke en splinterny Audi, men selvom du køber en brugt Audi, kan bilen sagtens være som ny. Det er dog altid en god idé at få bilen tjekket hos Applus eller FDM før købet. Du kan finde mange andre gode råd i forbindelse med køb af brugt Audi på bil.guide.dk. Læs for eksempel de fem nyeste artikler om brugt Audi her:

Se alle guides artikler om Audi, Brugt bil

Vorsprung durch Technik

Audi har en lang tradition for beskyttelse af miljøet. Vorsprung durch Technik, som er Audis løfte til sine kunder, gælder i særdeleshed, når det drejer sig om CO2. Et eksempel herpå er den lille nye Audi A3 Sportback 1,6 TDI, som udleder forholdsvis lidt CO2 og går 23,8 km på literen. På bil.guide.dk kan du læse meget mere om Audis miljøvenlige biler. Se for eksempel de seneste fem artikler om Audi og miljø her:

Se alle guides artikler om Audi, Miljø

Elegante Audi

Audi er kendt for sit elegante og tidløse design. På bil.guide.dk kan du finde mange artikler om de nyeste Audi-modeller og se billeder af Audis design. Læs de fem nyeste artikler om Audi og design her:

elmevej struer

Se alle guides artikler om Audi, Design

Le Mans

Siden 1999 har Audi vundet 8 af 10 Le Mans løb i Frankrig. De fleste gange har det været med Tom Kristensen ved rattet. Audi-vinderbilen på Le Mans har de seneste år kørt på diesel, hvilket hidtil har været ganske usædvanligt for en racerbil. Læs meget mere om formel 1-løb på bil.guide.dk. Se for eksempel de seneste fem nyheder om Audi og racerløb her:

Se alle guides artikler om Audi, Sport
Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce