Din guide til alt om Mercedes

Bil.guide.dk indeholder alt om bilen med den tretakkede stjerne. Hvad enten du selv er ejer af en stor flot Mercedes eller kun drømmer om at få lov at køre i en Mercedes en dag, finder du alt hvad du har behov for at vide om Mercedes på bil.guide.dk. Guiden indeholder en lang række artikler om Mercedes. Du kan for eksempel læse de seneste nyheder om Mercedes, se de nyeste Mercedes-modeller, se billeder af Mercedes’ elegante design eller du kan informere dig om mulighederne for at lease en Mercedes, så din drøm om at eje din helt egen Mercedes kan blive til virkelighed. Se her de fem seneste nyheder om Mercedes:

Se alle guides artikler om Mercedes

Få din helt egen Mercedes som brugt bil

Mange drømmer om at få en Mercedes, men har ikke råd på grund af den høje pris på en ny Mercedes. Én af måderne at få en billigere Mercedes på, er at købe en brugt Mercedes, som har kørt 250.000 km som taxa således, at der ikke skal betales yderligere registreringsafgift. På bil.guide.dk finder du mange gode råd til køb af brugt Mercedes på bil.guide.dk.

Læs eksempelvis her, hvordan du kan spare penge på firmabilen ved at købe en tre år gammel Mercedes

Elegant og strømlinet design fra Mercedes

Mercedes er meget lang fremme, hvad angår design. De tidligere modeller – især den store S-klasse har tidligere været meget ”tung” i udseendet, men de seneste år har Mercedes lavet langt mere strømlinede og elegante modeller. S-Klassen fra Mercedes-Benz har altid været et stilikon af højeste klasse med et luksuriøst og elegant design, der ikke er til at tage fejl af. Bil.guide.dk er din guide til alt om Mercedes, og du kan blandt andet læse om de nyeste modeller og se billeder af Mercedes’ elegante design. Se de fem seneste artikler om Mercedes og design her:

Se alle guides artikler om Mercedes, Design

Få din Mercedes som leasingbil

Mercedes er – ligesom andre store tyske mærker som BMW og Audi – begyndt at tilbyde især mindre og middelstore biler som leasingbiler. Mercedes gør det muligt at lease helt bestemte modeller som for eksempel A og E-modellerne meget fordelagtigt. Du kan læse meget mere om Mercedes og leasing på bil.guide.dk

Læs her hvordan du kan opnå en besparelse på op til 5.000kr ved at lease en Mercedes i luksusklassen

Eller læs mere om leasing af Mercedes her

Sikker Mercedes

Mercedes er kendt for sine konservative og dyre biler med det nyeste inden for moderne teknik. På området sikkerhed er Mercedes ofte foran konkurrenterne. Eksempelvis er Mercedes’ A-model skabt med den såkaldte sandwich-konstruktion, der betyder, motoren pressen under bilen i stedet for ind mod passagerne i tilfælde af frontalt sammenstød. Du kan læse meget mere om Mercedes og sikkerhed på bil.guide.dk. Læs her om sikkerhedsudstyr og sikkerhedssystemer i Mercedes’ E-klasse.

Luksuriøs S-model

S-modellen, der er den største model fra Mercedes, er en yderst luksuriøs bil med et stort komfortniveau. S-modellen fra Mercedes er udstyret med den nyeste teknik - blandt andet infrarødt lys, der gør det muligt at se genstande i mørket foran Mercedesen, selvom man bliver blændet af modkørende. Endvidere har Mercedes’ S-model aktive multikontursæder med massage- og køredynamikfunktion.

Du kan læse meget mere om Mercedes og S-modellen på bil.guide.dk. Læs for eksempel her om Mercedes’ S-klasse HybridTo andre populære modeller fra Mercedes er A-Klassen og E-Klassen. Læs mere om Mercedes A-Klasse og Mercedes E-Klasse

Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce