Mercedes’ elegante E-klasse

Bil.guide.dk er din guide til alt om Mercedes, og du finder her de seneste nyheder, tests og omtaler af det klassiske tyske bilmærke. Guiden indeholder blandt andet en masse artikler om Mercedes’ populære E-klasse. Mercedes E-Klasse er den mest solgte Mercedes - hovedsageligt fordi langt de fleste taxaer er E-modeller. Mercedes har produceret mere end 10 mio. eksemplarer af E-modellen, hvilket gør den til mærkets absolutte nøglemodel. Modellen er en større mellemklassebil, der er kendt for at have den nyeste teknik også med hensyn til sikkerhed, og den er blevet vurderet som en af Europas sikreste biler. E-modellen fås både med benzinmotorer og dieselmotorer - den seneste E-model med den mindste dieselmotor kan køre ca. 20 km på en liter diesel. E-klassen fås i følgende fire modeller:

E-Klasse Sedan. Læs her om Mercedes E-Klasse Sedan

E-Klasse Stationcar. Læs her om Mercedes E-klasse Stationcar

Klasse Coupé. Læs her om Mercedes E-Klasse Coupé

E-Klasse Cabriolet. Læs her om Mercedes E-Klasse Cabriolet

Leasing af Mercedes E-Klasse

En elegant E-Klasse er symbolet på kvalitet, prestige og elegance! Det er derfor ikke helt billigt at købe en Mercedes E-model, hvorfor mange kun kan drømme om at køre rundt i en sådan bil. Men med leasing er det langt billigere at anskaffe sig en Mercedes E-model. Ved at lease frem for at købe er det muligt at spare op til 5.000 kr. om måneden. På bil.guide.dk finder du alt om leasing – blandt andet leasing af Mercedes.

Læs mere om leasing af Mercedes herPå bil.guide.dk kan du læse meget mere om Mercedes. Se for eksempel de seneste fem nyheder her:

Se alle guides artikler om Mercedes
Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce