Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Veteran  (1)
  Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Cabriolet (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Specialbiler (0)
  SUV & 4WD (0)
  Van & varebil (0)
  Bilmærke
Toyota (13)
VW (11)
Ford (7)
Audi (6)
BMW (6)
Kia (6)
Citroën (5)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Vedligehold
Brug bilens aircondition så ofte som muligt. Det giver et bedre klima i kabinen, og systemet holder længst, hvis det bruges jævnligt.
Hvis bilens lak skal overleve sommerens skarpe solstråler, har den brug for hjælp. Sådan holder du overfladen frisk.
Mange reparationstvister handler om teknik. Men en del stridigheder opstår ved uklarhed om, hvad der skal laves ved bilen. Så få en klar aftale.
Årets Brugtbil 2016 er BMW 3-serie årgang 2008-2012, som beskrives som en næsten fejlfri køremaskine til meget rimelige priser.
Leder du efter en bil, der kan køre længe? Så bør du måske skele til bestemte mærker. Men tjek, hvad tidligere ejere har investeret i bilen.
Hvilket bilmærke giver størst sikkerhed for et godt værksted? Og er er der nogen mærker, der er lige omvendt? FDM gennemfører undersøgelser, der giver et tydeligt fingerpeg. Så her er de gode, de knap så gode og de virkelig dårlige mærkeværksteder i Danmark.
Hvem skal nu servicere bilen? Et af de dyre mærkeværksteder? Eller et af de frie værksteder – ”de giver jo også garanti og er meget billigere!” Eller er de? At vælge det rette værksted kan være en drilagtig opgave – men ét peger på mærkeværkstedet; at man kan få mest for sin brugte bil.
Det er jo fristende at lade et af de professionelle klargøringsfirmaer pifte bilen op. Flottere udseende, større holdbarhed. Men det koster – fra 2.500 kr. til 5.000 kr. Er sommerklar på den prof måde så pengene værd?
Vejhjælpsselskaber er snart klar med system, der over nettet trådløst overvåger bilens tilstand og kan reagere ved ulykker.
Læs det med småt, før du skriver under på leasingkontrakten. Selv om det er blevet lettere at gennemskue, er der faldgruber.
Viser 1-10 af 216 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...